АзСъмFree е най-иновативната програма за дигитални специалисти

АзСъмFree налага първата завършена фрийланс бизнес академия, която развива продажбените умения и с ясни стъпки налага най-висок стандарт за успешен фрийланс.

Достъп до онлайн онбординг обучение

8 модула, които минават от А-Я на фрийланс с фокус върху Upwork.
Премини успешно и получи сертификат в края на програмата.

Достъп до вътрешна общност в Discord

Тук ще можеш да си пишеш директно със ментор, да споделиш профила си за персонално ревю и ще ни пишеш по заданията ти.

Практически задачи и съвети от ментори

През периода на обучение ти ще имаш задания, които да изпълниш. Обърни се към ментор за насоки и съвети с конкретни казуси.

Гарантиран
първи проект

След, като изпълниш своите задания, ние лично ще те назначим за "Мечтаната ти работа" в Upwork, за да задвижим колелата!

Включи се сега и получи ексклузивен достъп до нашата програма, която свързва ентусиасти, експерти и собственици на бизнес.

ИСКАМ ДА СЪМ ЕДИН ОТ 40-ТЕ ПИЛОТА! 🛩️

8 МОДУЛА 🖥️
––––––––––––––

Структура на онлайн обучението.

🏄Потопи се в 8 модула, които са ясна структура и насока за твоите фрийланс предизвикателства. Границите между теб и успеха ти в работата с международни клиенти онлайн падат.

⚡️ Това обучението не е статично!
През периода от 6 седмици ти ще имаш няколко леки, но важни практически задачи, които трябва да изпълниш и комуникираш с нас в екслузивните ни Discord канали.

Модул 1 - Въведение и първи стъпки във фрийланс.

Ще ви запознаем от близо с РЕАЛНИЯ свят на фрийланс, работа с клиенти и бизнес в дигиталната индустрия. Разбери кое е нужно за старт и как да извършваш дейност на свободна практика.

Модул 2 - Какво е нужно за нашия фрийланс успех + счетоводство

След това ще счупим текущите ти представи, които те спират да се развиваш. Разбери как да инжектираш духът на фрийланс в начина ти на живот и работа. Счетоводен експерт Стефка Василева ти дава пълна яснота по темата 'счетоводство' и какво трябва да правиш.

Модул 3 - Hello Freelance Platforms. Разглеждаме платформата Upwork.

Разглеждаме различни възможности и фрийланс платформи. Като след това обръщаме фокус изцяло върху Upwork и се потапяме надълбоко. Ще разберете както основите, така и съвети базирани на 10 години опит.

Модул 4 - Как да се презентираме, като експерт и да изградим убедителен профил

Спомагаме ти да си изградиш твоя профил, бързо, ефикасно, на базата на това, което работи в твоята индустрия. Ще ти покажем и как да използваш ресурсите с които ще те снабдим.

Модул 5 - Как да пишем убийствени предложения, които да привличат внимание и печелят клиенти.

Лесно е. Като странични ефекти се срещат: отчаяние, желание да се откажеш, порив от извинения и други. Спокойно, ще ти кажем, как това да не ти бъде проблем. Ще те научим и как клиентите ти да желаят да работят с теб и де оценяват труда и времето ти.

Модул 6 - Комуникация с клиенти. Как да градим дългосрочни партньорства.

Комуникацията е умение N1, което прилагаш без значение от твоята индустрия. Никой не иска да е свободен днес и утре пак да е роб. Така че нека действаме с визия за бъдещето ни.

Модул 7 - Правим си онлайн визитка, портфолио и презентация на услуги.

Информация, която ми се искаше аз да знам преди 10 години..
След програмата, ти ще изглеждаш, като професионалист на световно ниво, готов да спечели най-големите клиенти!

Модул 8 - Успешни тактики, за да сме по-продуктивни. Конкретни процеси, които да приложим.

Би задминал конкуренцията гледайки само този модул. Понеже сме ги правили 1 000 000 пъти нещата, решихме да ти споделим и на теб, за да ги правиш по-бързо и ефикасно, още от старта.

Ако искаш и ти да получаваш такива нотификации, влез в програмата.

Ние сме свидетели на ежедневни успехи на индивидуални професионалисти. Нямаме търпение и ти да ни изпращаш скрийншоти от твоите победи! 100% реални скрийншоти👌

Получи достъп до всичко нужно, което да те задвижи към успеха

Превъплъти се в международен професионалист и бъди свободен на практика чрез нашата фрийланс бизнес академия.

Премини през практически задания

В програмата ти ще бъдеш предизвикан/а с практически задачи, които прояко да подпомогнат растежа ти и да са директно приложими от теб за теб.

Гарантиран първи проект

Да, точно така! Следвайки програмата ти ще бъдеш нает на проект на стойност $50 в платформата Upwork.

Безплатен достъп и отстъпки

АзСъмFree няма да спира да се развива и да дава стойност на хората, които искат да успеят с фрийланс. Ти ще имаш преференциални условия и достъп от ресурси, конференции и други.

Опит и проекти от бизнеси и експерти

Ослушвай се и ще чуеш, огледай се и ще видиш. Общо взето примери от реалния свят покрай нас, които да те мотивират и дават възможност за развитие.

Ексклузивна
Discord общност

Освен отворената общност и канали, които АзСъмFree предоставя, ти ще имаш достъп и до канали, само за участниците в програмата.

Обновяващо се съдържание

Обучението ще се допълва със съдържание във времето. По този начин нашата стойност към теб е дългосрочна, както желанието ни за твоя успех.

Бъди част от старта на нещо голямо

Ти ще бъдеш истински пилот на АзСъмFree! Твоята роля ще е значима за историята на бранда и ти ще бъдеш отличен с ранк "АсСъмFree".

Стани Верифициран Професионалист

Имаш възможност да получиш ранк VeryPRO, с който получаваш достъп до вътрешния ни #JobBoard канал в Discord. Тук доверени бизнеси ще търсят теб.

Сертификат за преминато обучение от АзСъмFree

Спечели допълнително доверие пред клиентите си, като покажеш, че си завършил първата фрийланс бизнес академия в България.

Включи се сега и получи ексклузивен достъп до нашата програма, която свързва ентусиасти, експерти и собственици на бизнес.

ИСКАМ ДА СЪМ ЕДИН ОТ 40-ТЕ ПИЛОТА! 🛩️

Хора и организации, които подкрепят АзСъмFree

Бизнесът се гради с партньорства. А те са базирани на доверие. Към този момент, над 40 бизнеса ще се обърнат при нужда от фрийланс специалисти към мрежата на АзСъмFree.

Емилиан Енев

Председател на Startup Factory и съосновател на ReCheck

АзСъмFree не е просто поредната платформа за дигитални специалисти на свободна практика. Това е мястото, на което можете да намерите индивидуална подкрепа, полезни ресурси и първи клиенти. Стан е изградил общност и система за професионална рализация на фрийланс специалисти, които ви спестяват много време и усилия. Бъдете свободни да правите нещата, които ви носят удовлетворение, а АзСъмFree ще се погрижи за организиране на процеса и намиране на интересни проекти.

Стилиян Запорожанов

Co-Founder @ DigitalPRO

Работя със Стан от години. Той е огромен професионалист и вярвам, че като ментор може да превърне всеки в успешен фрийленсър, какъвто е и той.

Милена Стойчева

CEO, JA Bulgaria

АзСъмFree е сред нашите перспективни, изгряващи стартъпи, който взе участие в предизвикателна международна програма за взаимодействие на стартъпи и индустрия в решаването на сериозни предизвикателства в обществото и икономиката. Затова вярвам, че те могат да отговорят на тях и имат потенциала да осигурят услуга и обучения, които са особено актуални във време на разрастване на споделената икономика (shared economy). Смятам, че те имат нужната комбинация от екип и експертиза, за да бъдат ваши партньори в намирането на клиенти.

Кристалин Чавдаров

Основател на „Аз мога — тук и сега”

АзСъмFree разкрива огромни и не само капиталови възможности за индивидуалния професионалист. Вярвам в дейността и принципите на организацията, които допринасят за изграждането и развитието на всяка една личност!

Христо Диков

Експерт Пазарен Анализ и Бизнес Развитие

Свободата да избираш кога, колко и какво да работиш е изключително ценна. Радвам се, че чрез инициативата на АзСъмFree получих възможността да помогна на стотици хора да направят първите си стъпки към успешната работата на свободна практика.

Стани един от 40-те пилота в 3 лесни стъпки

За да си един от нашите смели пилоти, е нобходимо да попълниш формата за кандидатстване.
В рамките на няколко дни ще получиш отговор дали си одобрен/а.
При одобрение, имаш възможност да запазиш своето място от 40-те лимитирани чрез заплащане на такса вход в програмата.

1

Попълни
формата

2

Изчакай одобрение или отказ

3

Заплати такса вход
в програмата*

ГОТОВ/А СЪМ ДА КАНДИДАТСТВАМ!

* Пилотната програма е на намалена цена спрямо редовната.
Пилотната програма започва през януари 2023г.

Sneak-peak към част от хората в нашата Upwork мрежа

А в нашия Discord можеш да се свържеш с тях и други свежи хора, които се вълнуват от същите неща, които вълнуват и теб!