АзСъмFree е най-иновативната програма за дигитални специалисти

АзСъмFree налага първата завършена фрийланс бизнес програма, която развива продажбените умения и с ясни стъпки налага най-висок стандарт за успешен фрийланс.

Какво включва програмата

azsamfree icon

1. Теория

8 модула, които минават от А-Я на фрийланс с фокус върху Upwork.
Премини успешно и получи сертификат в края на програмата.

azsamfree icon

2. Практика

През периода на обучение ти ще имаш 5 задания, които да изпълниш. Те са насочени бъдат в помощ за теб и представянето ти.

azsamfree icon

3. Менторство

Имаш казус с даден клиент? Искаш съвет относно профила си? Можеш да попиташ за съвет свой ментор. Достъп до ментор е за 6 седмици.

azsamfree icon

4. Проект в Upwork

След, като изпълниш своите задания, ние лично ще те назначим проект на фиксирана сума от $50 в Upwork.

discord канал на азсъмFree за фрийлансъри

Включи се сега и получи ексклузивен достъп до нашата програма, която свързва ентусиасти, експерти и собственици на бизнес.

ИСКАМ ДА СЪМ ЕДИН ОТ 40-ТЕ ПИЛОТА! 🛩️

8 МОДУЛА 🖥️
––––––––––––––

Структура на онлайн обучението.

🏄Потопи се в 8 модула, които са ясна структура и насока за твоите фрийланс предизвикателства. Границите между теб и успеха ти в работата с международни клиенти онлайн падат.

⚡️ Това обучението не е статично!
През периода от 6 седмици ти ще имаш няколко леки, но важни практически задачи, които трябва да изпълниш и комуникираш с нас в екслузивните ни Discord канали.

azsamfree icon

Модул 1 - Въведение и първи стъпки във фрийланс.

Ще ви запознаем от близо с РЕАЛНИЯ свят на фрийланс, работа с клиенти и бизнес в дигиталната индустрия. Разбери кое е нужно за старт и как да извършваш дейност на свободна практика.

azsamfree icon

Модул 2 - Какво е нужно за нашия фрийланс успех + счетоводство

След това ще счупим текущите ти представи, които те спират да се развиваш. Разбери как да инжектираш духът на фрийланс в начина ти на живот и работа. Счетоводен експерт Стефка Василева ти дава пълна яснота по темата 'счетоводство' и какво трябва да правиш.

azsamfree icon

Модул 3 - Hello Freelance Platforms. Разглеждаме платформата Upwork.

Разглеждаме различни възможности и фрийланс платформи. Като след това обръщаме фокус изцяло върху Upwork и се потапяме надълбоко. Ще разберете както основите, така и конкретни съвети базирани на 10 години опит, имайки и текущите трендове предвид.

azsamfree icon

Модул 4 - Как да се презентираме, като експерт и да изградим убедителен профил

Спомагаме ти да си изградиш твоя профил, бързо, ефикасно, на базата на това, което работи в твоята индустрия. Ще ти покажем и как да използваш ресурсите с които ще те снабдим.

azsamfree icon

Модул 5 - Как да пишем убийствени предложения, които да привличат внимание и печелят клиенти.

Лесно е. Като странични ефекти се срещат: отчаяние, желание да се откажеш, порив от извинения и други. Спокойно, ще ти кажем, как това да не ти бъде проблем. Ще те научим и как клиентите ти да желаят да работят с теб и де оценяват труда и времето ти.

azsamfree icon

Модул 6 - Комуникация с клиенти. Как да градим дългосрочни партньорства.

Комуникацията е умение N1, което прилагаш без значение от твоята индустрия. Никой не иска да е свободен днес и утре пак да е роб. Така че нека действаме с визия за бъдещето ни.

azsamfree icon

Модул 7 - Правим си онлайн визитка, портфолио и презентация на услуги.

Информация, която ми се искаше аз да знам преди 10 години..
След програмата, ти ще изглеждаш, като професионалист на световно ниво, готов да спечели най-големите клиенти!

azsamfree icon

Модул 8 - Успешни тактики, за да сме по-продуктивни. Конкретни процеси, които да приложим.

Би задминал конкуренцията гледайки само този модул. Понеже сме ги правили 1 000 000 пъти нещата, решихме да ти споделим и на теб, за да ги правиш по-бързо и ефикасно, още от старта.

Ако искаш и ти да получаваш такива нотификации, влез в програмата.

Ние сме свидетели на ежедневни успехи на индивидуални професионалисти. Нямаме търпение и ти да ни изпращаш скрийншоти от твоите победи! 100% реални скрийншоти👌

Получи достъп до всичко нужно, което да те задвижи към успеха

Превъплъти се в международен професионалист и бъди свободен на практика чрез нашата фрийланс бизнес програма.

Премини през практически задания

В програмата ти ще бъдеш предизвикан/а с практически задачи, които прояко да подпомогнат растежа ти и да са директно приложими от теб за теб.

Гарантиран първи проект

Да, точно така! Следвайки програмата ти ще бъдеш нает на проект на стойност $50 в платформата Upwork.

Безплатен достъп и отстъпки

АзСъмFree няма да спира да се развива и да дава стойност на хората, които искат да успеят с фрийланс. Ти ще имаш преференциални условия и достъп от ресурси, конференции и други.

Опит и проекти от бизнеси и експерти

Ослушвай се и ще чуеш, огледай се и ще видиш. Общо взето примери от реалния свят покрай нас, които да те мотивират и дават възможност за развитие.

Ексклузивна
Discord общност

Освен отворената общност и канали, които АзСъмFree предоставя, ти ще имаш достъп и до канали, само за участниците в програмата.

Обновяващо се съдържание

Обучението ще се допълва със съдържание във времето. По този начин нашата стойност към теб е дългосрочна, както желанието ни за твоя успех.

Бъди част от старта на нещо голямо

Ти ще бъдеш истински пилот на АзСъмFree! Твоята роля ще е значима за историята на бранда и ти ще бъдеш отличен с ранк "АсСъмFree".

Стани Верифициран Професионалист

Имаш възможност да получиш ранк VeryPRO, с който получаваш достъп до вътрешния ни #JobBoard канал в Discord. Тук доверени бизнеси ще търсят теб.

Сертификат за преминато обучение от АзСъмFree

Спечели допълнително доверие пред клиентите си, като покажеш, че си завършил първата фрийланс бизнес програма в България.

Включи се сега и получи ексклузивен достъп до нашата програма, която свързва ентусиасти, експерти и собственици на бизнес.

ИСКАМ ДА СЪМ ЕДИН ОТ 40-ТЕ ПИЛОТА! 🛩️

Хора и организации, които подкрепят АзСъмFree

Бизнесът се гради с партньорства. А те са базирани на доверие. Към този момент, над 40 бизнеса ще се обърнат при нужда от фрийланс специалисти към мрежата на АзСъмFree.

Емилиан Енев

Председател на Startup Factory и съосновател на ReCheck

АзСъмFree не е просто поредната платформа за дигитални специалисти на свободна практика. Това е мястото, на което можете да намерите индивидуална подкрепа, полезни ресурси и първи клиенти. Стан е изградил общност и система за професионална рализация на фрийланс специалисти, които ви спестяват много време и усилия. Бъдете свободни да правите нещата, които ви носят удовлетворение, а АзСъмFree ще се погрижи за организиране на процеса и намиране на интересни проекти.

Стилиян Запорожанов

Co-Founder @ DigitalPRO

Работя със Стан от години. Той е огромен професионалист и вярвам, че като ментор може да превърне всеки в успешен фрийленсър, какъвто е и той.

Милена Стойчева

Министърът на иновациите и растежа

АзСъмFree е сред нашите перспективни, изгряващи стартъпи, който взе участие в предизвикателна международна програма за взаимодействие на стартъпи и индустрия в решаването на сериозни предизвикателства в обществото и икономиката. Затова вярвам, че те могат да отговорят на тях и имат потенциала да осигурят услуга и обучения, които са особено актуални във време на разрастване на споделената икономика (shared economy). Смятам, че те имат нужната комбинация от екип и експертиза, за да бъдат ваши партньори в намирането на клиенти.

Кристалин Чавдаров

Основател на „Аз мога — тук и сега”

АзСъмFree разкрива огромни и не само капиталови възможности за индивидуалния професионалист. Вярвам в дейността и принципите на организацията, които допринасят за изграждането и развитието на всяка една личност!

Христо Диков

Експерт Пазарен Анализ и Бизнес Развитие

Свободата да избираш кога, колко и какво да работиш е изключително ценна. Радвам се, че чрез инициативата на АзСъмFree получих възможността да помогна на стотици хора да направят първите си стъпки към успешната работата на свободна практика.

Стани един от 40-те пилота в 3 лесни стъпки

За да си един от нашите смели пилоти, е нобходимо да попълниш формата за кандидатстване.
В рамките на няколко дни ще получиш отговор дали си одобрен/а.
При одобрение, имаш възможност да запазиш своето място от 40-те лимитирани чрез заплащане на такса вход в програмата.

1

Попълни
формата

стъпка 1 - кандидатстване
2

Изчакай одобрение или отказ

стъпка 2 - одобрение
3

Заплащане 500лв.
след одобрение

стъпка 3 - заплащане
ГОТОВ/А СЪМ ДА КАНДИДАТСТВАМ!

🛡️30 days money back guaranteed🛡️

Условия за възстановяване на средства по програмата:
1. Да сте изпълнили всички 5 задания от програмата
2. Да не сте били наети на проекта от $50 в Upwork
3. Да изявите желание до 30 дни след старт на програмата

Старт на програмата: 1-ви март.

Често Задавани Въпроси

Защо програмата е платена?

АзСъмFree цели да се превърне в организация и бизнес, който дава както безплатна, така и платена помощ на професионалисти, които искат да покоряват международни пазари. Програмата е платена, тъй като в нея са вложени много време и труд на професионалисти. Имайте предвид, че част от сумата която плащате се връща обратно към вас за проектът на който ще бъдете назначени на стойност $50. Когато вие заплатите вашето участие, вие се ангажирате с мисията на програмата, а именно да работите с добре заплатени чуждестранни клиенти. Ивестицията в програмата е инвестиция във вас и е пряко свързана с многократна възвращаемост за цял живот. Даваме и опция да върнем парите ви в срок от 30 дни, ако отговаряте на условията.

Има ли предварителни изисквания, за да запиша в програмата?

Необходимо е вашата кандидатура да бъда избрана и след да заплатите такса вход. Основните критерии вашата кандидатура да бъде одобрена са да имате познания по английски език, дигитално умение или умения, които бихте предлагали, като ваши услуги. Също така е необходимо вие да имате някакво свободно време, за да може да се ангажирате в подготовката и хващането на нови проекти и клиенти.

Каква е продължителността на програмата?

Програмата няма фиксирана продължителност, но има някои важни срокове, които да се споменат. В първите 6 седмици след старта на програмата вие ще имате възможност за пряка комуникация с менторите. Също така в този период вие трябва да завършите 5-те задания, за да може да ви назначим на гарантирания проект.

Какво представлява гарантираният проект?

При изпълнение на 5-те задания заложени в програмата в 45-дневен срок от старта й, то ние ще публикуваме проект в платформата Upwork, като клиенти. След това вие ще пуснете предложение към тази обява, а ние ще ви изберем и ще получите този проект. Неговата стойност е фиксирана от $50.

Колко време имам достъп до обучението?

Достъпът ви до видео материалите на онлайн обучението е 6 месеца след старта на програмата.

Какви са задълженията ми по време на програмата?

Вие прогресирате с ваш свой ритъм. Няма задължителни офлайн или онлайн срещи, както и срокове. Единственото, което бихме желали от вас е в първите 6 седмици да изпълните 5-те задания. По този начин, ще бъдете ангажирани с програмата и ще отключите възможността да ви наемем на гарантирания проект.

Какви са условията за връщане на 500-те лева?

За да ви върнем сумата от 500лв. трябва да отговаряте на следните условия:  1. Да сте изпълнили всички 5 задания. 2. Да НЕ сте били наети от нас в Upwork 3. Да поискате връщане на сумата до 30 дни от старта на програмата (до 1ви април), като се свържете с нас по имейл.

Sneak-peak към част от хората в нашата Upwork мрежа

А в нашия Discord можеш да се свържеш с тях и други свежи хора, които се вълнуват от същите неща, които вълнуват и теб!